0

Enron – The smartest guy in the room

Documentaire die meer inzicht geeft in één van de grootste fraude zaken van America. Duizenden mensen verloren hun investeringen, terwijl de top bij Enron zichzelf verrijkte. De documentaire laat eveneens de verbindingen zien tussen Ernron en de Californische energiecrisis en de Bush administratie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
0

Het geheim van de HEMA

Documentaire over ‘het geheim van de Hema’. De Hema heeft altijd een speciale plek gehad bij veel Nederlanders. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een geheel eigen identiteit opgebouwd, die veel mensen alleen kunnen omschrijven als ‘typisch Hema’.  Sinds enkele jaren is de Hema in handen van een groot engels investeringsfonds, dat het niet zo nauw neemt met het merk Hema. Heeft de Hema de afgelopen jaren zijn eigen identiteit verloren, om tegemoed te komen aan de investeerders? Oordeel zelf..

Trailer

Volledige documentaire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
0

China Blue

Documentaire over de Chinese arbeider. In deze documentaire wordt een Chinees meisje gevolgt dat van het platteland vertrekt, om in de grote stad te gaan werken. Een inzicht in de Chinese maak industrie, waar de Westerse landen maar al te graag misbruik van maken.

Om de hele documentaire te zien: ga naar de IDFA website

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)